Facilitati

Finisaje interioare

Finisajele interioare la Rustic Rezident sunt de inalta calitate, cu multiple prize in fiecare camera, iar bucataria este dotata cu mai multe prize decat celelalte camere pentru a facilita folosirea electrocasnicelor. Gresia special conceputa pentru incalzirea in pardoseala este importata din Spania. Pentru a asigura calitatea apartamentelor, s-a renuntat la folosirea caloriferelor, utilizandu-se doar incalzirea in pardoseala, ceea ce ajuta proprietarii sa reduca consumul de gaz pentru incalzire in sezonul rece.

Fiecare apartament are doua balcoane, unul inchis si unul deschis, care poate fi accesat atat din bucatarie, cat si din dormitor. Designul camerelor este conceput astfel incat sa permita utilizarea mobilei standard disponibile pe piata.

Pentru confortul locatarilor, toate apartamentele sunt dotate cu o centrala termica proprie si contoare individuale pentru gaz, apa si electricitate.

Loc de parcare

In cadrul complexului, fiecare apartament are un loc de parcare inclus in pret. In cazul in care proprietarii detin mai multe masini, exista suficiente locuri de parcare disponibile in exteriorul complexului.

De viitor

In perspectiva, exista planuri pentru construirea unui foisor in apropierea padurii, unde locatarii se vor putea relaxa si gati impreuna cu prietenii sau vecinii.

De asemenea, se vor construi in viitor cinci noi blocuri in imediata vecinatate a celor actuale, dotate cu o gradinita, spatii comerciale si, poate, o piscina si un restaurant.

Exista, de asemenea, promisiunea ca drumul va fi asfaltat in cel mai scurt timp posibil.

Case in sistem AMVIC, avantaje in exploatare

La casele in sistem AMVIC izolatia termica este superioara fata de sistemul clasic cu polistiren de 5 sau 10 cm grosime.

Cheltuielile cu incalzirea termica a constructiilor in sistem Amvic sunt mai mici cu 50 % pana la 80 % in functie de grosimea izolatiei aleasa de proprietar; confortul termic este mult imbunatatit. Dumneavoastra optati pentru grosimea stratului de izolatie termica a casei in sistem Amvic. Acesta porneste de la minim 12,7 cm grosime si poate merge pana la 24.35 de cm adica de la un coeficient de transfer termic al peretilor K=0.22 W/mpK pana la K=0.11 W/mpK; puteti opta pentru “case eficiente” (necesarul termic pt o ora intre 23 si 46 W/mp), “case de 3 litri” (necesarul termic pt o ora intre 9 si 23 W/mp) sau pentru case pasive (necesarul termic pt o ora sub 9 W/mp). Cu cat valoarea coeficientului de transfer termic este mai mica cu atat izolatia termica este mai buna.

Comparativ, pentru o casa construita din caramida poroasa cu strat subtire de mortar si polistiren de 5 cm, K=0.315 W/mpK … Ce inseamna din punct de vedere financiar […]. Datorita dublarii aproape a stratului izolator pe coltul cofrajelor de colt Amvic, acestea elimina practic puntile termice.

Inertia termica la constructiile in sistem AMVIC este foarte buna in cazul variatiilor de temperatura foarte mari.

sursacasiv.ro

Case in sistem AMVIC, avantaje in exploatare

AMIVC este un procedeu de cofrare realizat din doua bucati de polistiren unite prin bride, in care se aseaza otelul pentru armarea zidului si in care se toarna beton. Se formeaza, astfel, pereti structurali (cu diafragma de beton), cu care se poate realiza orice tip de constructie.

Mai bine izolat termic si fonic

Cofrajele Amvic au un coeficient U=0,11 W/mpK si U=0,22 W/mpK. Odata cu turnarea betonului in cofraje, fluctuatiile de temperatura din interiorul constructiei se diminueaza considerabil.
Aceasta combinatie extrem de eficienta reduce cantitatea de energie necesara pentru incalzire si racire, rezultatele fiind :

ECONOMIE intre 50-80% din costul Incalzirii / Racirii.
Reducerea zgomotului ambiental cu minim 50-60 db.

Nu apar puntile termice!

Mai rezistent!

Datorita diafragmei de beton, constructiile realizate cu cofraje Amvic au o durata de viata foarte ridicata (minim 400 ani), reusind sa reziste la cutremure de intensitate ridicata.

Peretii structurali in diafragma continua de beton armat formeaza, practic, o cutie tip monolit, extrem de rezistenta la cutremure sau alte fenomene extreme ale naturii.

Consum realizat pentru incalzirea unei case 

sursa: amvic.ro